Pólónyomás

#A legjobb, legemlékezetesebb, vagy legviccesebb ajándékot keresed? Akkor jó helyen jársz. Egyedi fényképes vagy feliratos pólóval garantált a siker szeretteid és barátaid körében. Kiváló minőségű Fruit of the Loom és Gildan pólókkal dolgozunk, így nem kell félned attól, hogy kényelmetlen lenne a viselete, vagy az első mosás után összemenne. Speciális nyomási technológiánknak köszönhetően a nyomat is tartós marad a pólón. Kérlek olvasd el a lent található használati útmutatót a minőség megőrzése érdekében.

 

 

 

 

Ballagó tarisznya egyedi fényképpel, felirattal!

#Nem tudjátok hogyan dobjátok fel a megszokott, évtizedek óta használatos, unalmas tarisznyákat? A megoldást a KrupART Stúdió kínálja! Ballagó tarisznyák minden ballagónak a saját fényképével, fekete-fehér vagy színes kivitelben. Egyedi elképzelések, tetszés szerinti feliratok, ábrák is megvalósíthatók (pl. az iskola emblémája, címere).

A tarisznyák ára nem függ a színmennyiségtől, így a teljes színpaletta használható változatlan áron! Ráadásul nem kerül többe, mint a hagyományos hímzett tarisznyák.

Ha tetszik, mutasd meg osztálytársaidnak, barátaidnak, osztályfőnöködnek, tanáraidnak!

 

 

 

Használati útmutató textil anyagokhoz (műszálas, pamut, kevert)

Mosás maximum 40 Celsius fokos programon, kifordítva. Soha ne vasalja közvetlenül a nyomatot, kizárólag kifordítva, vagy teflon-/sütőpapíron keresztül. Kerülje a centrifuga használatát, ne használjon fehérítőt! Hozott textil alapanyagokra, azok nyomására garanciát nem vállalunk!