Fotózás

#Üdvözlöm weboldalamon, köszönöm néhány perc figyelmét!
Fő területem az esküvők, lakodalmak, keresztelők, rendezvények fotózása, de egyéb megrendeléseket is örömmel teljesítek. Számomra a fotózás nem munka, hanem hobbi is, amivel az ember mindig szívesen foglalkozik. Jól pedig azt lehet a legtökéletesebben végezni, amivel szívesen foglalkozunk.

Munkám során mindig a megbízhatóságot, minőséget, korrekt ár/érték arányt tartom szem előtt. Ossza meg velem elképzelését, kérjen ajánlatot most!

 

Üdvözlettel:
Krupiczer Zsolt

fotozas.pdf Méret: 1 MB | Dátum: 2019-08-18 23:53

Esküvő - az ezeregy pillanat varázsa...

Készülődés. Különleges érzés. Elkapott pillanatok, amiket sokan észre sem vesznek. Egy mosoly, mely örökre emlék marad. Egy érintés, amit csak Ő érez. Egy szó, amely életre szól. Nem csak egy nap, egy meghatározó élmény. Öröm. Nem egyszerű képek, egy riport, tudósítás, más szemszögből... nem csak rólatok, menyasszony és vőlegény... rokonok, barátok. Képek korlátlanul. Szabad szárnyalás. Kreativitás. Állandó mozgás. Lámpaoltásig. Számomra az esküvőfotózás nem egyszerű munka. Elhivatottság, életforma. Valami megismételhetetlen és egyszeri... ...Esküvő.

Felkérés, foglalás

Általában telefonon vagy e-mailen egyeztetünk, hogy szabad-e az időpont, valamint néhány olyan kérdést, amely kritikus tényező. Ezt követően a személyes találkozó időpontját egyeztetjük. Egy kicsit beszélgetünk, hogy megismerjétek a munkamenetem, én megismerjem az igényeiteket, elképzeléseteket mélységében.

A fotózás időtartama

Azt nem tudom előre, nálatok meddig tart, egyedi igényetek alapján beszéljük meg a menetrendet. Elmondjátok mit szeretnétek, mire gondoltok, én elmondom, mit javasolok, hogyan látom. A döntés a tietek.

Képek száma

Az ár a legjobb 300 felvételt tartalmazza...

Egy este általában 800 kép készül, amit felárért digitálisan...

A komplett rendezvény fotózásán 1300 db felvétel készül...

Na ezek, amikkel szerintem tönkre lehet tenni egy estét. Soha nem határozom meg, hogy hány képet készítek. Minden esküvő más, minden lakodalom egyedi. Menet közben adódhat úgy, hogy improvizálni kell. Nálam ezt egyszerűen így hívják: rugalmasság. Egy biztos! Az összes készült felvételt odaadom digitálisan! De hogy mégis hány képet adok akkor? Annyit tudok erre mondani, hogy nem voltam még olyan lakodalomban, ahol legalább 1000 kép ne készült volna, de nem ritka a 2000 darab sem. Minden felvétel a tietek! Az én termékem, de a Ti megrendelésetek.

Fizetés

Ez az este csak a Tietek, rólatok szól. Ilyen apróságokkal nem szeretem elrontani. Egyébként is, még a munkám nem ért véget. Letöltés, retus, korrekció, válogatás, lemez írása, stb. Általában 2-3 hetet kérek ezen tevékenységekre. Fizetés a lemez átvételekor.

Árak

Minden esemény más és más. Lehetnek egyedi elképzelések, élethelyzetek, távolságok és specialitások, melyeket nem lehet előre meghatározni. Az árat minden esetben az igényeitekhez igazítom, ezért kérjétek személyre szabott árajánlatomat e-mailen vagy telefonon.

Kommunikáció

A legtöbb megbeszélés végén hasonló kérdést szoktak fellém irányítani: "És hogyan tovább? Mikor beszélünk legközelebb? Csak az esküvőn találkozunk?"

A legfontosabb dolgokat megbeszéltük. A részletekben szokott nyitott kérdés maradni, mint pl. pontosan hány órakor lesz a kikérő vagy a fotózás, melyik háznál lesz a találkozó. Ezeket folyamatosan egyeztetjük, amint megvan a pontos információ. Az esküvő előtt egy vagy két héttel mindenképpen keressük egymást (akár telefonon, akár e-mailen, akár személyesen), és ismételten átbeszéljük a menetrendet, az igényeket, elvárásokat. Nyugtázzuk a korábban megbeszélteket.

Rólunk mondták

"Nagyon tetszettek a kreativ dolgok, ötletek. Nagyon tetszettek a fényviszonyok, ahogy játszottál velük. A hangulatot oldottad. Nagyon szeretnénk majd amikor lesz keresztelő, hogy te legyél aki a képeket készíti. Nagyon preciz pontos megbízható ember vagy. Még egyszer köszönjük!" (Krisztina és Péter)

Kapcsolat

Kontakt: Szeged, Krupiczer Zsolt

E-mail: zsolt.krupiczer@gmail.com

Telefon: 70/246-6411


Kellemes készülődést, és sok boldogságot kívánok!

 

Keresztelő

Sokak számára rendkívül fontos esemény a keresztelő. Ellenben ahogy egy esküvőn teljesen természetes, hogy fotóst fogadunk, keveseknek jut eszébe, hogy a keresztelőn is így tegyenek. Pedig költségben töredéke az esküvőhöz képest, és ha fontos, akkor legyen maradandó és örök emlék.